Uvery a pujcky

Uvery a pujcky   


Radi bychom vas privitali na serveru, ktery se zabyva pujckami a uvery jakbankovnimi tak i nebankovnimi. V nabidce najdete mnoho druhu pujcek. Pouze odkvalitnich a proverenych firem. A tim se muzete vyhnout vsem podvodnym firmam,ktere se u nas vyskytuji.


Najdete zde bankovni produkty az po nebankovni, ktere jsou zejmena urceny proty, co maji problemy se splacenim a maji zaznam v bankovnim registru ci jsou vexekuci.. A tim nemohou ziskat bankovni pujcku.I pro ne zde mame reseni.


Uvery a pujcky
Typy Bankovnich pujcek :


Tyto pujcky nabizi vetsina ceskych bank. Vyhodami jsou nizka urokova sazba anizke riziko. Jako nevyhodu muzeme povazovat vetsinou nutnost mit u konkretnibanky ucet.


Nebankovni pujcky


Ziskat nebankovni pujcku je mnohem snazsi nez bankovni (nepotrebujete predlozittolik zaruk a dokladu). Za to jsou ale nebankovni pujcky vice rizikovymi a svyssi urokovou sazbou.


Pujcky bez potvrzeni prijmu


Tato forma pujcek ma vetsinou vyssi urokovou sazbu a RPSN. Je potreba rucitmovitymi vecmi, nemovitostmi nebo smenkou. Je nutne prokazat schopnost splacet.Tyto pujcky jsou urceny pro nezamestnane a rodice na materske dovolene.


Pujcky na smenku


Jedna se o nejrizikovejsi formu pujcek s nejvyssim urokem. Vetsinou se tatoforma pujcky vyuziva v situaci, kdy ma dluznik zaznam v bankovnim registru anesplnuje pozadavky bank.


Uvery a pujcky
Nejcasteji sipujcujete od techto spolecnosti :
- CSOB Banka
- GE Money Bank
- Perfektni pujcka - Komercni banka
- Pujcky bez rucitele - CitiBank


Clanky o financich :
1.S-Finance.cz
2.Penize.cz
3.Finance.cz
4.DumFinanci.cz


Temata ktera vas nejvice zajimaji :


Vse o kreditnich kartach zde:
Vse o hypotekach a jejich typech :
Splatky a jejich uskali zde :
Soupis pojistoven zde :
Nejvyhodnejsi povinne ruceni:


Co je to spotrebitelsky uver?


Spotrebitelske uvery poskytuji komercni banky v ruznych podobach klientum nareseni jejich nenadale financni potreby. Spotrebitelske uvery jsou pujckyfyzickym osobam na financovani jejich nepodnikatelskych potreb. Slouzi predevsimk nakupu spotrebniho zbozi, k financovani ruznych sluzeb (skolne, dovolena) amohou take slouzit k financovani nakupu ci rekonstrukci nemovitosti. Pokud jeuver cerpan jako neucelovy, muze jej klient vyuzit k libovolnemu ucelu.


Kdo muze o uver zadat ?


Spotrebitelsky uver je bankami nabizen fyzickym osobam obcanum starsim 18let, se statnim obcanstvim CR a trvalym bydlistem na uzemi CR. Nekdy je treba splnit tuto podminku ! Poskytnuti nekterych uveru muze byt vazano na vedeni uctu v bance, a to pourcitou stanovenou dobu (napr. 3 mesice), nebo si jej zalozit pri kladnemvyrizeni zadosti o uver. Naopak nektere banky tuto podminku nemaji a zadatel ouver nemusi byt jejich klientem.


Jake jsou vyhody a nevyhody spotrebitelskych uveru?


Jednoznacnou a nejvetsi vyhodou spotrebitelskeho uveru je okamzite uspokojenivasich soucasnych potreb bez nutnosti dlouhodobe sporit. Jde tedy o rozdelenijednorazove platby na nekolik mensich casti. Ale spotrebitelsky uver ma i svenevyhody, kterymi jsou:


zaplatite vice nez si pujcite (pujcena castka + urok)
vetsinou musite prokazat pravidelny prijem a jeho vysi
vyrizeni trva delsi dobu
banky obvykle vyzaduji spoustu ruznych potvrzeni a dokladu
nekdy si musite sehnat rucitele, nebo se zarucit jinym majetkem



Na co muzete spotrebitelsky uver napr. pouzit ?


na zarizeni a vybaveni domacnosti
na koupi spotrebni elektroniky
na porizeni, rekonstrukci nebo modernizaci bytu ci rodinneho domu
na nakup dovolene
na koupi automobilu
naklady na tuzemske ci zahranicni studium
na zavazky mezi obcany (vyporadani mezi dedici ci manzeli ci uhradit clenskypodil v bytovem druzstvu apod.)
na hobby (sberatelske zaliby, sport, … atd.)