Cestovni kancelare - CK

Cestovni kancelare - CK

Cestovnikancelare - CK

Cestovky jsou jednou z nejvyhledavanejsich zalezitosti v momente, kdychcete jet na dovolenou nebo nejaky zajezd. CK proste maji jiz nejake zkusenostia ty Vy muzete jednoduse a levne vyuzit.

Hledate svou oblibenou cestovni kancelar a nevite, jaka z pobocek je ve vasiblizkosti? Adresu i kontaktni udaje najdete prave zde. U cestovnich kancelari,ktere u nas prezentuji sve zajezdy, najdete take nabidku jejich dalsich zajezdu.Hledejte pouze POJISTENE CK. Ve vypisu cestovnich kancelari je uvedene jmenopojistovny, u ktere maji CK pojistene sve zajezdy. V pripade ze narazite naCestovni kancelar u ktere neni uvedena pojistovna, overte si pojisteni primo uni. Oficialni seznamy pojistoven totiz nemusi byt uplne, nebo CK zmenila svoucinnost na CA, nebo cinnost zcela pozastavila.

Cestovky, ktere mozna znate, mozna ne ....


Alexandria, Best Reisen, Blue Style, Canaria Travel, Cedok, CK Alex, CK Victoria, ESO Travel, Eximtours, Firo Tour,Fischer, Invia.cz, Kovotour Plus, Shenkos, Sunny Days, Tomi Tour, Viamare, Vitkovice Tours

Cestovky si libuji: letni zajezdy jdou na dracku

V lednu a unoru vrcholi prodeje letnich zajezdu se slevou,tedy obdobi zvane "prvni moment". Podle pruzkumu Asociace ceskych cestovnichkancelari a agentur je nynejsi zimu zajem o nakupy v predstihu zhruba o tri azpet procent vyssi nez pred rokem. Celkem se proda behem prvniho momentu vice neztretina letni kapacity. Vetsina kancelari prodava leto jiz od pocatku prosince.

Cestovni kancelare - CK
"Leden a unor jsou kazdorocne obdobim, kdy je nejvetsi zajem o nakup zajezduna prvni chvili," rekl mluvci asociace Tomio Okamura. V prosinci, kdy se prodejeteprve rozbihaji, maji lide udajne starosti s Vanoci a na letni dovolenouzacinaji pomyslet az po svatcich. Vyjimkou byla pouze lonska tepla zima, kdy senedalo lyzovat a zajem o letni zajezdy vzrostl jiz v prosinci o desitky procent.

Prodeje v ramci nabidky "prvniho momentu" cestovnim kancelarim napovidaji,zda bude rok uspesny ci ne. "Snazi se proto prodat zakladni mnozstvi zajezdu,aby pak mely vetsi jistotu a klid, ze nasmlouvane kapacity v letoviscich acharterovych letech naplni," uvedl Okamura. Rizikova jsou predevsim zamluvenamista v letadlech, ktera musi kancelare platit, at jsou obsazena ci ne.

V kurzu jsou pobyty deti zdarma

Proto cestovky nabizeji na zacatku prodeju slevy v prumeru asi deset procentz ceny zajezdu. Pri zimnim nakupu se take plati pouze minimalni zaloha vesrovnani s plnou sezonou. Krome slev se cestovni kancelare predhaneji i vdalsich benefitech. Soutezi napriklad v poctu deti, ktere mohou jet zdarma,rozdavaji nejruznejsi darky nebo se snazi prilakat seniory.

Prvotni prodeje jsou diky neprebrane nabidce vhodne prave pro turisty sespecifickymi pozadavky, mysli si Okamura. "Duchodci, kteri se jiz hure pohybuji,si tak mohou z kompletni nabidky vybrat hotel s vytahem v blizkosti plaze apodobne," rekl. To je rozdil oproti vyprodejum na konci sezony, kdy cestovnikancelare nabizeji stejne nebo i vetsi slevy, sortiment je vsak mnohem chudsi.

Obdobi prvotnich slev konci vetsinou koncem unora, pote nastava prodej zaplnou cenu. Terminy prvnich letnich zajezdu zacinaji vetsinou v polovine kvetna.Pokud se cestovnim kancelarim nepodari vyprodat kapacity zajezdu, obvykle dva citri tydny pred terminem zajezdy zlevnuji a inzeruji prodej na posledni chvili,takzvany last minute.


Slevy zajezdu jsou v prumeru deset procent

Prumerna cena prodaneho zajezdu se letos zvysi proti lonsku o 700 korun na 15200 korun, prumer vsak tahnou nahoru drazsi zimni zajezdy. Za narustem je udajnerostouci kupni sila Cechu a s ni souvisejici zvysene naroky na prepravu,ubytovani a stravu. Podle odhadu asociace se loni prodalo v Ceske republice 2,2milionu zajezdu v celkove hodnote 32 miliard korun. Predloni to bylo zhruba 2,1milionu zajezdu za 31 miliard Kc.

Nejoblibenejsimi zememi pro letni dovolenou jsou tradicne Chorvatsko aItalie, roste vsak take zajem o vzdalenejsi Stredomori.


Na vyber jich je opravdu hodne a to zde jeste nejsouzdaleka vsechny.

eCestovka.cz
On-line nabidka zajezdu do celeho sveta sezarukou pojisteni CK. Denne aktualizovna nabidka Last Minute,on-line rezervacni system Vam umozni pohodlny vyber Vasidovolene v realnem case.
ORBIS LINK, s.r.o.
Jsme namorni cestovni agentura, zalozena v roce1997. Prodavame lodni listky na trajekty v Evrope a zajistujemeskupinove rezervace pro zajezdy cestovnich kancelari.Specializujeme se na prodej okruznich plaveb na vyletnich lodichpo celem svete, zejmena ve Stredomori a Karibiku.
Z-TOUR

Cestovni kancelar Z-TOUR zahajila svoji cinnost vdubnu 1994.V prvnich letech jsme se specializovali na poznavacizajezdy do USA a Kanady. Postupne jsme rozsirili svoji nabidku ozajezdy do celeho sveta ve spolupraci s partnerskymi CK. Vsoucasne dobe prodavame zajezdy cca 70ti CK samozrejme za ...SKI - WELLNESS, s.r.o.
Cestovni agentura zamerena na lazenske,relaxacni, regeneracni a wellness pobyty v CR i zahranici. Dalezajistujeme celorocni pobyty v Italii z siroke nabidky hotelu,rezidenci, apartmanu, kempu. Doporucime dle Vasich prani apozadavku mista ke straveni dovolene u more i ve vybranychzimnich ...Alice Koci - cestovni agentura SCALA TRAVEL
Pobytove a poznavaci zajezdy do celeho sveta -lazne relaxace v tuzemsku i zahranici - jazykove kurzy vzahranici - pracovni programy v zahranici - nejlevnejsi letenkydo celeho sveta - mezinarodni autobusove jizdenky STUDENT AGENCY- skolni zajezdy - detske tabory - TICKETSTREAM ...
Jiri Erben - CK Poznani -divize Cestovni dum
Cestovni kancelar, zajezdy,individualnituristika,prodej letenek, golf, viza, eurovikendy, jizdenky doevropskych metropoli, trajektove listky, vstupenky na kulturniakceLIKIDIS TRAVEL, s.r.o.
Siroka nabidka zajezdu do celeho sveta. Pobytovea poznavaci zajezdy, exoticke destinace, vikendy v evropskychmetropolich, lazne, hory, dovolena v CR a na Slovensku. Rozsahlyvyber last minute.Matylda
Cestovni agentura Matylda, plny prodejni aporadensky servis pro Vasi cestu ci dovolenou. Jsme na trhu jiz10. rok a prodavame zajezdy vyhradne partnerum, ktere dobrezname a od kterych se nam klienti vraci spokojeni. Vasedovolena, pobytovy nebo poznavaci zajezd, bude u nas zajistena s...Dovolena trochu jinak
Nasi hlavni filozofii je zcela individualni aprofesionalni pristup. Zajistime Vam dovolenou na miru presnepodle Vasich predstav! Jsme cestovni agentura, ktera Vam zajistirodinou ci romantickou dovolenou, svatebni cestu popr.jakoukoliv akci na krasnem pobrezi portugalskeho Algarve,ostrova ...LAST.CZ,s.r.o.
CA specializovana na LAST MINUTE zajezdy.
NaPlachetnici.cz - Mgr.Michal Kalman
Nase firma NaPlachetnici.cz se jako prvni naceskem trhu specializuje na organizovani plaveb na tradicnichholandskych padesatimetrovych plachetnicich. Jedna se o lode zkonce 19.stoleti, ktere byly v 90.letech 20.stol. novezrekonstruovany, vybaveny nejmodernejsimi bezpecnostnimizarizenimi a ...Agentura Travelcentrum s.r.o.
Dovolena snadno, levne a rychle. Nabizime Recko,Kreta, Santorini, Rhodos, Karpathos, Kos, Samos, Zakhyntos,Korfu, Kefalonia, Pelopones, Olympska riviera, Chalkidiki,Thassos Spanelsko, Mallorka, Menorka, Gran Canaria, Tenerife,Fuerteventura, Lanzarote, Egypt, Hurghada, Sharm el SheikTurecko, ...ALEXI - Tour ing. Lenka Roubickova - internetovy prodej zajezdu procelou CR
Jiz od r.1994 umoznujeme na tomto portalu"Cestujeme.cz " bez ohledu na misto vaseho bydliste -internetovy prodej poznavacich, pobytovych, sportovnich aozdravnych zajezdu pro jednotlivce i skupiny za velmi priznivoucenu. Denne provadena aktualizace zajezdu LAST MINUTE !!Telefonni ...Cestovni agentura KubicekSpecialista na pobyty v Ceske republice, naSlovensku, v Madarsku a Polsku. Nejvetsi on-line cestovniagentura s nabidkou tuzemskych a slovenskych pobytu. Katalogy naPoCesku.cz, Slovensko-dovolena.cz, Dovolena-ubytovani.cz,provozovatel severu o zdravem cestovani
BO.cz, Hotel.com.cz adalsi.Cestovni agentura Michaela BencovaKemp na Orlicke prehrade - pronajem chatek.Prodej zajezdu a pobytu v CR i po celem svete. V nabidce jsoulazne, aerobic, pobytove i poznavaci zajezdy - letadlem,autobusem i vlastni dopravou.
Sokrates Yachting a.s.

Sokrates Yachting- dovolena na plachetnici, sportovni, expedicniplavby a preplavby, potapeni, skola jachtingu. Jazykove kurzy napalube plachetnice. Preplavby Atlantiku. Specialista na ostrovyStredozemniho more-Elba, Sicilie, Liparske ostrovy, Korsika,Sardinie....
CA Zajezdy.cz, spol. s r.o.
Internetova cestovni agentura - prodej zajezdumnoha CK - Cedok, Fischer, FIRO-tour, Eximtours a dalsich.Poznavaci a pobytove zajezdy do celeho sveta.Adrenalin Centrum
Adrenalin centrum je cestovni agentura a prodejnaoutdooroveho vybaveni s pujcovnou. Cestovni agentura je kancelars nekolikaletou zkusenosti v prodeji zajezdu predevsim sesportovni naplni, vcetne adrenalinoveho vyziti. Poskytujemenejruznejsi typy turistickych, cyklistickych, vodackych, ...Agentura Harmonie s. r. o.Seznamovaci a cestovni agentura - poradanituzemskych pobytu pro nezadane - s programem a zabavou (tanecnivecery, relax, sport, turistika, poznavani zajimavych mist avylety). Ve spolupraci s dalsimi CK nabizi take zahranicnichpobyty pro nezadane.Blahut - cestovni agentura
Blahut - cestovni agentura je zamerena namadarsky mluvici klientelu. Zajistujeme incomingove,pruvodcovske a dalsi doplnujici sluzby cestovniho ruchu vmadarskem jazyce.DDS Cestovni a poradatelska agentura

Celorocni nabidka pobytu na chatach, chalupach, v apartmanech voblibenych rekreacnich oblastech CR a SR. Nove v nabidce apartmany vItalii, Chorvatsku, Madarsku, Nemecku a Rakousku. Rychly vyberobjektu "na miru" dle Vasich pozadavku. Katalog zdarma.
Fidoservis s. r. o. cestovni agentura
Specialista na poznavaci zajezdy se stewardy sestravovanim po cele Evrope a bucatering pro dopravnispolecnosti.
Infotour CA

Prodavame pobytove a poznavaci zajezdy.Zastupujeme 50 pojistenych cestovnich kancelari napr. Cedok,Eximtours, Firo, Mile, Siamtravel, Karavan atd., proto muzemenabidnout nasim klientum bohaty vyber zajezdu do vsech koutusveta. Za poznanim, pobytem, cvicenim. Zajistime kompletniservis pres e-...
Rooms Agentura s.r.o.

Zajistujeme vyhodne ubytovani v centruPrahy,K.Varech pro obchodni a soukrome cesty i na last minute.Servis pro skupiny i jednotlivce pri pobytu v Praze, transferyvlastnim minibusem letiste-hotel-letiste. Vylety mimo Prahu,vstupenky na kult.programy, pruvodce, firemni a incentivni akce...AGIS Mgr.Ilona Reitschlagerova,cestovni agentura
Prodej zahranicnich i tuzemskych pobytovych apoznavacich zajezdu vsech renomovanych cestovnich kancelari.Clen ACCKA. Prodej letenek a autobusovych jizdenek. Prodejnimisto ABA - dalnicni znamky, asistencni dokumenty. ZastoupeniCeske pojistovny a pojistovny Victoria Volksbanken. Prodej ...Calypso Prague s.r.o.
Cestovni agentura Calypso Prague se specializujena ubytovani v CR: ** - hotely, pensiony v cele CR. Dalsidestinace: Chorvatsko, Slovinsko, Rakousko, Madarsko, SlovenskoFLORATOUR, s. r. o.
Zima: rakouske Alpy. Leto: Chorvatsko - ostrovLosinj, Rabac, Italie - Garda, Lido di Jesolo, Rakousko -apartmany. Jedina cestovka s komplexni nabidkou ostrova Losinj av zime s nabidkou nejlepsich rakouskych lyzarskych destinaci.Linea Travel Agency Praha
Incoming, sluzebni cesty cykloturistika, lyzovani/ Rakousko Okruhy Evropa ...24 Hours Travel Service, Tsechia.com s.r.o.
Dcerinna spolecnost nejvetsi recke cestovnikancelare zajistuje veskere sluzby v incomingu, prodej letenekpres rezervacni system AMADEUS, provizni prodej ceskych Touroperatoru5STAR travel,s.r.o.
CESTOVNI AGENTURA SUPER LAST MINUTE!Autorizovanyprodejce pobytovych a poznavacich zajezdu do celeho sveta odrenomovanych a spolehlivych CK s dlouholetou tradici a povinnymzakonnym pojistenim.Nabizime aktualni a nejvetsi vyber zajezdu,smoznosti porovnani siroke nabidky a ceny s ostatnimi CK ...ADV CZ,spol. s r. o.
Internetovy prodej zajezdu,prodejletenek,jizdenek,lodnich listku. Prodavame pobytove a poznavacizajezdy do celeho sveta ,spolupracujeme s vice nez 120pojistenymi cestovnimi kacelaremi a neustale navazujeme novekontakty.Ceny zajezdu jako u poradatele,se zachovanim vsechslevovych a ...Agentura 1+1, seznamovaci a cestovni agentura
Kamenna a internetova seznamka, specializujici sena seznamovaci pobyty pro nezadane v CR i u more.Agentura DALMA TOUR - Jiri Huta
Specialista na dovolenou v Chorvatsku. Rodinnadovolena s dalsimi sluzbami pro zpestreni pobytu. Vylety po moria do okoli, pronajem motorovych clunu, sport, vodni lyzovani aj.za ceny, ktere si muze dovolit kazdy.AGENTURA CHATA TOUR s.r.o
Nabidka ubytovani v soukromi, chaty, chalupy.Klidna dovolena,pobyty a rekreace pro rodiny s detmi v regionuJizni Cechy, Sumava, Lipno,Orlik a ostatnich regionech CR.Vinternetovem katalogu nabizime pobyty tydenni i vice. Moznostirybareni, cykloturistika, houbareni, koupani. Majitelum chaty,...BO-VA,PhDr. Vlasta Bendova, fyzicka osobaProdej pobytovych, pobytove-poznavacich,poznavacich a sportovnich i jinych specializovanych zajezdu apobytu. Pruvodcovske sluzby. CA DomenaCestovni kancelar. Pobyty a zajezdy do zahranicii tuzemska. CA ENTOUR CB
Provizni prodej renomovanych CK z cele Ceskerepubliky.CA Exotika - Madlo Milan
Nejvetsi prodejce zajezdu do celeho sveta vprehlednem ON-LINE rezervacnim systemu na portalu http://www.caexotika.czCA Hitra
CA Iason Hellenic spol. s r.o.Nabizime siroky vyber hotelu v Recku, v oblastijizni a zapadni Kreta, Pelopones - Tolo, Korfu, Egypt - Hurghada,Sharm El Sheik, Tunisko a Djerba. Exotika - Dubaj, Mauritius,Venezuela, Kuba, Dominikanska republika, Zanzibar, Thajsko, Balia Barma.CA Jana Kovarova
Levne ubytovani dostupne vsem. Zst. v miste.Cerna Hora - Bar - soukroma vilka Sabo, nebo Utjeha - 14 km odBaru. Spanelsko - hotely s plnou penzi mezi Barcelonou a Malgradde Mar,Pineda de Mar, Santa Sussana,zst.v miste,dite zdarma,Italie - Scalea-levne byty
u Pietra,Ischia, Tropea, Sicilie ...CALYPSA CZ s.r.o.
Internetovy prodej zajezduCAT TOUR CZ s.r.o.
LAST MINUTE centrum. Zajezdy do celeho sveta.Organizovani pruvodcovskych kurzu. Vylety do okoli Liberce.Doprava luxusnimi automobily a mikrobusy.Cestovni agentura Ladislav Stary
CA Ladislav Stary je autorizovanym prodejcem CK spojistenim proti upadku podle zakona c.159/1999Sb. Zajezdy vEvrope a do celeho sveta. Letecke, autokarem i vlastnidopravou.Tuzemsko,lazne,chaty a chalupy. Prodej letenek aautobusovych jizdenek do zahranici.CEBUS,dopravni a cestovni kancelar,s.r.o.
Cestovni agentura -tuzemske,zahranicni zajezdy -specialni zamereni: lazne, vinarske zajezdy, kongresy, exotickecile Prodej: -autobusove jizdenky na expres Brno-Praha Doprava:-bus. Pruvodcovska cinnost. Predprodej jizdenek stare AN uGrandu: -tel. 428. FINANCNI SERVIS PRAHA
Prodej zajezdu tuzemskych i zahranicnich,ubytovani, prodej letenek, tlumoceniGEIKO travel s.r.o.
Pobyty v apartmanech v Chorvatsku Poznavacipobyty USA - zapadni pobreziGolem Travel, spol. s r.o.
CA GOLEM TRAVEL, nabizime zajezdy u more,poznavaci, skupinove, lyzarske, ale take na miru, dle Vasichpozadavku. Nasim cilem je nejen poskytnuti komplexnich informacio nabidkach jednotlivych renomovanych cestovnich kancelari, aletake rychly, jednoduchy, prehledny zpusob vyhledavani zajezdu...IBTravel, s.r.o.
Cestovni agentura IBTravel se specializuje nasluzby cestovniho ruchu pro firmy jako je napirklad incentivnituristika, konference, skoleni, ruzne firemni akce, vzdelavaciprogramy, pobyty na miru, letenky, rent a car, transferyvlastnim mikrobusem...INTERBUS PRAHA, SPOL. S R.O.
Preprava osob autobusy, minibusy, osobnimi vozy,zajistovani sluzeb cestovniho ruchu - okruzni jizdy, pruvodci,firemni akce.INVESTA TRAVEL, spol. s r.o.
Zajistovani sluzebnich cest: letenky do celehosveta, ubytovani, vstupni viza do vsech zemi s vizovoupovinnosti, pronajem aut, okruzni jizdy nejen po Ceskerepublice, vlakove, autobusove a lodni jizdenky, cestovnipojisteni a vstupenky na ruzna kulturni a sportovni predstaveni...INVIA.CZ
Nejvetsi prodejce zajezdu na ceskem internetu.Take letenky, ubytovani v CR a na Slovensku. Nabidka od vsechvyznamnych CK.ITC Travel & Conference s.r.o.
Poradani kongresu, konferenci a firemnich akci vtuzemsku i v zahranici. Provizni prodej zahranicnich ituzemskych zajezdu. Spolecenske akce (plesy, galavecere,podnikove vecirky). On-line prodej vstupenek (divadla, koncerty,muzikaly). Letenky, hotelove ubytovani v CR i v zahranici.Sluzebni ...J&S Group
Nabizime ubytovani v Praze, jiznich a severnichCechach. Zajistujeme kulturni a sportovni akce,programy prodetske kolektivy. Poradame Mezinarodni hudebni festivaly deti amladeze v Cechach. JEZEK-JVP
Cestovni agentura - specialista na Chorvatsko.Individualni turistika. Ve spolupraci s ceskymi a chorvatskymiCK nabizime ubytovani v hotelech, soukromych domech,apartmanech, jachtach, agroturistiku. K vybranemu ubytovanidoporucime dle Vaseho zamereni - cykloturistika, horskaturistika, golf, ...Karel Wagner - Cestovni agentura W
Aktivity pro zdravi: rekondicni a ozdravne pobytyna Termalnim koupalisti Vadas - Sturovo (nejvetsi rekreacnicentrum jizniho Slovenska), cviceni ve vode i na suchu,turistika, cykloturistika, bazeny
s uzasne cistou a stale teploutermalni vodou k dispozici kazdy den.Martin KOPRIVA - TURIST
lyzovani v Italii v Dolomitech, ubytovani v PrazeMgr. Jindrich MiklasZajezdy na objednavku doma a v cizine - poznavacia poutni. Letenky do celeho sveta. Muzikaly.Petra LALUHOVA - CA EasyTicket
Nase firma se zabyva prodejem poznavacich zajezdudo Ameriky, Afriky, Asie a Australie, prodejem pobytovychzajezdu / Recke ostrovy, Karibik, Tunisko, Egypt, Korsika /,dale prodejem letenek, vstupenek, autobusovych jizdenek. Takenabizime ubytovani v soukromi po Evropedovolenou v Cechach a na...SARA International, s.r.o.Cestovni kancelar.V.I.P.TOURSDopravni sluzby, lux minibusy a autobusy sklimatizaci.ASSIST- Roman KlihavecKompletni sluzby v oblasti cestovniho ruchu.Nabizime zajezdy pobytove, poznavaci, individualni, lyzarske,sportovni, lazenske, krestanske, FKK, za golfem. Vyhledame proVas nejvyhodnejsi zajezd podle Vaseho prani. Prodej letenek,autobusovych jizdenek, ubytovani, cestovniho pojisteni, ...ATTACA (HAROK) PRAGUEBezbarierove ubytovani - celosvetova kartotekapro seniory a zdravotne postizene, cestovani ceskych aslovenskych krajanu (do CR+SR a doma), seniorske pobyty v CR aSR, samoplatecke lazenske pobyty.Barbora, cestovni agenturaProdej pobytu tour operatoru, smenarenska cinnostBBS Hlinskocestovni ruch, ubytovani, Chorvatsko, Recko,Italie, Spanelsko, Portugalsko, Rakousko, Madarsko, Cerna Hora ,Slovinsko, Skandinavie, Nemecko, Alpy, Tatry, Krkonose, Egypt,Turecko.C.A.VAGNER s.r.o.Prodavame pobytove a poznavaci zajezdy vice jak50-ti cestovnich kancelari z cele CR. Primo pres nase chorvatskea italske partnery zajistujeme ubytovani v Chorvatsku a Italii.Dale na prani zajistime ubytovani kdekoli v Evrope. Nabizimeprodej jizdenek a letenek. U nas naleznete sirokou nabidku ...Frantisek Mikolanda - RELAX SPORTSportovni akce a a soustredeni doma i v zahranicina objednavku.Zajezdy na miru pro kolektivy i jednotlivce.KLUBCestovni agentura.PENZION a CESTOVKA Vetrny vrchRodinny penzion. Cestovni agentura. Pruvodcovskesluzby.Super-last-minute.czNabizime zajezdy do zahranici, last moment, lastminute, letenky. Dovolena poznavaci i pobyty. Online rezervace aobjednani.10 000 zajezdu - Filip BezuchaOn-line prodej zajezdu bez navyseni ceny. ZajezdyLast Minute, poznavaci zajezdy, pobytove zajezdy, dovolena umore, dovolena v Cechach, dovolena - hory, eurovikendy,lyzovani. Ubytovani: hotely, penziony, apartmany. Oblibene:Egypt, Chorvatsko, Recko, … A X X A a.s.Vyberte si v pohode na jednom miste Vasidovolenou. Sluzby - letenky, pojisteni, lodni listky, viza - vsena Internetu online. Prodej zajezdu last minute je u nasprednosti. ABON-LINE TOUR, s. r. o.Rezervacni system specializovany na ubytovani vChorvatsku s kontrolou rezervace on-line. Soukrome apartmany pocelem pobrezi Chorvatska, informace pro cestovani a dovolenou.Dale nabizime last minute, pobyty u more, poznavaci zajezdy,exoticke zajezdy do celeho sveta. Poradame akce do ...ABC Dovolena za desetinu ceny,nasplatky.OD jizniho polu az na severni a vsude mezitim!ALE JEN U NAS DOSTANETE UTRACENE PENIZE ZPET.Vyber zkompletni nabidky 35 cest.kancelari,vsechny sluzby.Ale jen u nasVas zdarma zaradime do programu, ktery vam vrati celou cenudovolene, postupne, zpet.Nestoji Vas to nic navic! Inf. tel. 776.ABC-ubytovani cestovaniNabidka ubytovani zahrnujici osobne proverenehotely, penziony, chaty, chalupy, lazne, kempy, motoresty,ubytovani v soukromi, rekreacni objekty, farmy, ubytovny. Vnabidce jsou rekreace, pobyty, zajezdy pres cestovni kancelare asluzby v cestovnim ruchu. Objednavky v internetovem kataloguprimo ...Access Travel, Comstar. spol. s r. o.Incomingove sluzby pro tuzemce i pro cizince:ubytovani ve vsech kategoriich ubytovacich zarizeni za rozumneceny, vylety, pruvodcovske sluzby, exkurze, prohlidky mest,firemni akce na miru, sportovni a kulturni programy a akce.AG Vapiti, s.r.o.Sportovni akce, kurzy tymove spoluprace,incentivni programy, konference a seminare, business travel, VIPasistence, firemni skoleni, ubytovani, spolecenske akce,jazykove kurzy. Agentura EVENtour IVZasveceni vedi,ze jsme spolehlivym partnerem projejich cestovani. Nezasvecenym to sdelujeme. Spolupracuje s vicenez 90 pojistenymi cest. spolecnostmi. Zajistujeme veskerepoznavaci zahranicni zajezdy a dovolenkove pobyty u blizkychmori i v exotickych krajich. Poradensky a prodejni servis ...Agentura holiday home internationalZprostredkovani ubytovani v Chorvatsku (vsechnyregiony), Madarsku (Balaton, termalni lazne, pusta), Italii (Apulieatd.), Rakousku (lyzarska strediska) a Ceske republice.Agentura CHATAChaty a chalupy v CR a SR. Chaty a chalupy provasi klidnou dovolenou v oblastech jako jsou Sumava, jizniCechy, Vysocina, Ceske Svycarsko, Cesky raj. Agentura CHATA -dovolena na kterou se nezapomina. Chaty a chalupy v Ceske aSlovenske republice. Velka nabidka chat a chalup k rekreacnimu...Agentura JAKASDovolena s darkem: zajezdy poznavaci, pobytove -letecke, autokarove, vl.doprava, lazne, skupiny, prodej letenek,prodej autobusovych jizdenek Londyn, Svedsko; doplnkovy prodej:lecebna,detska a uzitkova kosmetika, potravinove doplnky,zdravotni polstarky z pohankovych a spaldovych slupek, ...Agentura Pe-Pe - Cesky raj - chaty,chalupy, privaty, penziony, hotely, ubytovaniAgentura Pe-Pe, Cesky raj Milan Pelikovsky,chaty, chalupy, privaty, penziony, hotely, ubytovani, prazdniny,dovolena, koupani, informace o akcich v okoli, Sumava, Vranovskaprehrada, Jizerske hory, Krkonose, Jicinsko, Turnovsko. ceskyraj.zde.czACHERONHK - cestovni agenturaProdej pobytovych a poznavacich zajezdu do celehosveta v zastoupeni osvedcenych cestovnich kancelari z cele CR.AIRHOLIDAY- divize KLIMES TRADING, s.r.o.Nabidka vyhodnych charterovych letu,zprostredkovani koupe linkovych letenek za nejnizsi cenu,sluzebni cesty, zprostredkovani ubytovani a pronajmu vozucelosvetove CHEAP FLIGHTS FOR YOUR HOLIDAY DESTINATION WORLDWIDEAlena Holanova cestovni agenturaZprostredkovani prodeje znamych cestovnikancelari CR (Exim tour, Sunny Day, Victoria, Original, VHSaj.). Zajistovani pobytu do Italie na vlastni dopravu(specializace na poloostrov Gargano). Zajistovani skolnichvyletu po CR a na Slovensko. Alena ToholovaProdej tuzemskych a zahranicnich rekreaci.Zajisteni ubytovani na Upicku. Informacni centrum Upice. Prodejvstupenek na kulturni a sportovni akce.ALFA TOUR TRAVEL AGENCYProdej pobytovych a poznavacich zajezdu vsechrenomovanych touroperatoru v Cesku. ALFA TOUR z vlastni produkcenabizi ubytovani v apartmanech v Chorvatsku a Slovinsku.Alka Travel - cestovni agenturaRekreacni pronajmy soukromych chat, chalup,apartmanu a privatu, ubytovani v hotelech a penzionech v CR aSR. Informace v cestovnim ruchu. ALTERRA, spol. s r.o.Mimoradny vyber zajezdu na jednom miste! Zajezdyrenomovanych, overenych a pojistenych ceskych i zahranicnichtouroperatoru. Zdarma pripravime nabidku dle Vasich pozadavku.Vyber zajezdu na posledni chvili /last minute/. AM- Miroslava MilnarikovaCestovni agentura-pobytove a poznavaci zajezdy doceleho sveta.Velky vyber zajezdu na posledni chvili.Andrea Stroblova - Cestovni agenturaZprostredkovani zajezdu do celeho sveta, nabidkarybarskych pobytu, vyhledavani LAST MINUTE nabidek, prodejletenek, autobusove jizdenky do Londyna. Ubytovani v tuzemsku.Anezka Laskova - CACestovani pro seniory - jednotl. zeny, ubytovaniv Italii - Rim, Sorrento, ubytovani a programy na jizni Morave,provizni prodej, pruvodci.APV TRAVELLING s.r.o.Prodej zajezdu na posledni chvili - last minute -do celeho sveta. Denne aktualizovana nabidka zajezdu 160overenych CK = nejsirsi nabidka zajezdu, dopravy a ubytovani.Zkusenosti se zajistovanim firemnich skoleni na klic.Vypracovani specialni nabidky pro skupinove zajezdy. Rezervaceletenek do ...AUREATOURNejlevnejsi ubytovani v Chorvatsku v soukromichapartmanech v Duci,Omisi a NemireAutoturist,Helen-Ps.r.ospecialista na Chorvatsko,prodej autobusovychjizdenek,sluzby mototuristum,itinerare tras,provizni prodejvsech evropskych destinaci vlastni i autobusovoudopravou,letecke zajezdy,vikendy v evropskych metropolichAVIS Travelprodej letenek, internetova aplikace on-linerezervace. AZAMS s.r.o.provozovani cestovni agentury, internetovehoobchodu, provoz a sprava informacnich serveru, prodej letenekB&T Partner s.r.o.Prodej zajezdu,BA INTERNATIONAL s.r.o.Cestovni agentura - zajistujeme ubytovani vKrkonosich, Spindleruv Mlyn a Pec pod Snezkou a dalsich ceskychhorach a take ubytovani v apartmanech v ItaliiBellaItalia Tour, s.r.o.Pobytove zajezdy do italie.Beskyd-Euro-TourNabizime slevy zajezdu z katalogu renomovanych CK.Nabizime diskontni letenky a nejlevnejsi charterove letenky.Prodavame dovolenou s leteckou,vlastni a autobusovou dopravou.Zajistime Vam viza, jizdenky, lodni listky, vlakove jizdenky.Disponujeme skalou zajezdu last minute za nejnizsi ceny. Bohemia Euroservice, s.r.o.Ubytovani, trajekty, letenky, zajezdy, hotely pocelem svete, rezervace, uybtovani v soukromi (Velka Britanie),jazykove pobyty v AngliiCA BONA TOUR - Mgr. Jana NovakovaItalie, Chorvatsko, Rakousko, Madarsko, Nemecko,Recko,CA CESTKAZabyvame se zprostredkovanim prodeje zajezdu pocely rok. Prodej letenek, autobusovych jizdenek. Zajistujemeautobusovou dopravu dle pozadavku zakaznika. CA Dana HronovaZprostredkovani pobytovych, poznavacich,idividualnich ci kolektivnich zajezdu do vsech koutu sveta.Poradenstvi v oblasti cestovani a aktualni info o destinacich.CA David StoklasProdejni misto mnoha renomovanych cestovnichkancelari s destinacemi po celem svete. CK Alexandria, SiamTravel, Blue Style, CK Alex, CK Caravela, Snail Travel, SunnyDays, CK Kalousek, CK Ko tour, CK Ludor, CK Zemek, CK Tomi tour,CKMonatour, CK Eurotime, CK Nev Dama, CK Consultour, CK Geops, ...CA eTravel.cz - internetovy prodejzajezduAutorizovany prodej zajezdu: Egypt, Tunisko,Djerba, Turecko, Recko, Bulharsko, Kypr, Maroko, Dominikanskarep., Thajsko, Maledivy, Bali, Jihoafricka rep., Sri Lanka,Brazilie, Mexiko, Kuba, Emiraty, Jamajka, Mauricius, Kostarika,Australie, Indonese, Aruba, Grenada, Guadeloupe, Kapverdy, ...CA FajnTourSpecialista na Chorvatsko - nabizime preciznevybirane ubytovani po celem jadranskem pobrezi - Istrie,Kvarnerske ostrovy, Dalmacie. Rakouska dalnicni znamka ZDARMA!Rezervace on-line. CA Holiday TourDatabaze objektu k rekreacnimu ubytovani(chalupy, chaty, privaty, penziony). Zprostredkovani dovolene,katalog pobytu, moznost on-line objednavek.CA Irena HolikovaProvizni prodej - Egypt, Tunis, Thajsko, Recko,Ischia, Sardinie, Sicilie, Chorvatsko. Letecky, busem, vl.doprava.Cela Italie prodej pobytu i na vlastni dopravu, busem, chaty achalupy, penziony, hotely v Ceske republice i na Slovensku.Madarsko - termalni lazne. Zimni pobyty na horach. ...CA IRIS - Sobolikova LudmilaNabizime zajezdy renomovanych cestovnichkancelari.CA JadrantourChorvatsko - Makarska riviera - (Brela,Podaca).Apartmany a studia pro 2 - 6 osob, 50 - 200 metru od more.Zdarma deti 0 -2 let, 3 - 11 let sleva 10 %.CA JACHTINGDovolene na jachte v Evrope i v zamori.Kapitanske kurzy. Plavby a preplavby. Pobytove zajezdy,poznavaci zajezdy. Majaky. Aktivni dovolena: rybolov,cykloturistika, plavba po Jadranu spojena s pesi turistikou amnoho dalsich.CA JANA HUDKOVAProdej zajezdu vice jak 70-ti pojistenychcestovnich kancelari, pobyty Ceska republika - chaty, chalupy,hotely, zahranici - letecky, autobusem, vlastni dopravou;letenky do celeho sveta; poznavaci zajezdy, lazne, cyklo,sportovni, turisticke a zimni dovolena, specializace Studijnipoznavaci ...CA JanecekCestovni agentura, zastoupeni Cedok, ESO,Vitkovice tours, Canaria Travel, Bulgariatour, Wicomt, Osveta,Jihospol...CA KOMFORTJsme autorizovanym prodejcem renomovanych aspolehlivych CK s dlouholetou tradici a s povinnym pojistenimproti upadku podle zakona c.159/1999Sb. Siroka nabidka zajezdudo celeho sveta. Pobytove a poznavaci zajezdy – letecke,autokarem i vlastni dopravou, exoticke destinace,dovolena vtuzemsku i ...CA Marketasluzby v oblasti cestovniho ruchu. Nabizime:poznavaci zajezdy • pobytove zajezdy • exoticke zajezdy • zimnidovolenou • on-line prodej letenek • on-line prodej zajezduzajezdy pro skupiny a kolektivy • lazenske a relaxacni pobytyprodej ...CA MORAVIA MAGNA Vlastimil KrejciZdravotni problematika, pobyty u moriCA Obnova, s.r.o.-Provozovani cest.agentury-zastoupeni cca 150CK zCR,SR,Italie;vlastni jednodenni zajezdy za kultuou a sportem vCR; -prodej letenek do celeho sveta-Letuska.cz,Kralovna.cz;-on-line prodej vnitrostatnich i mezinarodnich jizdenek smistenkou-AMS Bus,Student Agency,Capital Expres,Eurolines; -...CA PLANETPobytove, poznavaci zajezdy - last minute,exotika, individualni turistika, skupinove pobyty, letenky,sportovni pobyty, potapeni, jachty atd..CA Rezervuj.toCentralni rezervacni system cestovnich kancelari- 40.000 x dovolena online. Prehled o stavu rezervace, vyhody aslevy pro registrovane uzivatele. Databaze ubytovacich zarizeniv Ceske Republice, specialista na Chorvatsko, Recko, Slovensko aExotiku. Velky vyber rekreacnich objektu po cele ...CA SANTAProdej zajezdu do celeho sveta od nasich prednichCK, napr. Cedok, EXIM, Ideal, atd.CA SINDIBAD 2Jsme cestovni agentura. Prodavame produkty -zajezdy jinych cestovnich kancelariCA SKIALPIN MelcherSpecialista na lyzovani v Rakousku a Italii.Pobyty " site na miru " s vlastni dopravou. Zillertal, Hintertux,Solden, Schladming, Stubai, Ischgl, Amade, Skiwelt, Molltal,Kaprun, Obertauen, Pitztal, Alta Badia, Sella Ronda, Arabba, ValGardena, Val di Fassa, Kronplatz. 10 kategorii ubytovani ...CA SUNNY DAY TOURCestovani pod jednou strechou - specializace naEgypt, Tunis. Last minute, zajistime Vam pobyt dle Vaseho prani.CA SUPRA TRAVEL - Krystyna RihovaZastupujeme nasledujici touroperatory: FIRO-tour,Cedok, EXIM, ESO, Alexandria, Vitkovice, Sunny Days, Kovotour adalsi.CA SvetProdej tuzemskych i zahranicnich zajezdu mnohacestovnich kancelari. Verejny internet.CA ZARS - DOVOLENA HEZKY CESKYNejrozsahlejsi nabidka rekreacnich chat, chalup,penzionu v Ceske a Slovenske republice. Vystizny popis,fotogalerie kazdeho objektu. Online objednavka i aktualniobsazenost primo v internetovem katalogu. Rekreacni pobyty ifiremni skoleni. Kvalitni sluzby, dobre ceny.CascataAgentura zamerujici se na relaxacni cviceni umore doplnene klasickymi a reflexnimi masazemi v Italii napoloostrove Gargano v malebnem mestecku Rodi Garganico.CENTROTOUR,s.r.o.Nase firma se zabyva zprostredkovanim pobytu vubytovacich a rekreacnich zarizenich, a take vytvari nabidkuzarizeni, vhodnych k poradani svateb, skoleni a jinychspolecenskych akci.CentrumZajezdu.czCelorocni ucelena nabidka zajezdu LAST MINUTE -na posledni chvili (pobytove, poznavaci, lyzarske i zajezdy zaexotikou) od pojistenych a proverenych cestovnich kancelari.Kazdy den nova aktualizace. Vyhledavac zajezdu a pobytu podlemista, zamereni, ceny. Last minute. Informace o zemich, ...CestovkaPOHODACestovni agentura-prodej pobytovych, poznavacichzajezdu do zahranici i v CR.Pronajem chat a chalup.Prodejletenek.Prodej vstupenek na kulturni a sportovni akce.Moznostobjednani pres internet.Cestovni agentura DELFIN-KELTEXNabidka zajezdu.Cestovni agentura GlobusAutorizovany prodejce vice nez 100 kvalitnichcestovnich kancelari. Prodej pobytovych a poznavacich zajezdu doceleho sveta, dovolene v tuzemsku. Prodej letenek.Cestovni agentura ChatarUbytovani na chatach, Jeseniky, Beskydy,Krkonose, Jizni Cechy, Jizni Morava a jinde po cele CR +Chorvatsko.Cestovni agentura Inex - LenkaTrachtovaProdej pobytovych a poznavacich zajezdu,tuzemsko.Cestovni agentura Kolfis -Chorvatsko, Dovolena, Karavany, StanyCestovni agentura Kolfis je specializovana nakaravany a stany, pobyty a dovolenou v primorskych destinacich -Chorvatsko.CESTOVNI AGENTURA M.B. MarcelaBarabasovaDovolujeme si Vam predstavit nasi agenturu, kterase specializuje na tuzemskou rekreaci.Muzeme Vam nabidnoutpobyty ze siroke skaly hotelu, penzionu,chat,chalup atd.. dleprani klienta zajistime vylety,svatebni cesty,skupinoveakce,firemni akce a nasi specializaci na silvestrovske a vanocni...Cestovni agentura MAREK TULPAStredni Italie - Palmova riviera - CupraMarittima - Camping Terrazzo sul Mare - nabizime ubytovani vbungalovech a karavanech v moderne vybavenem kempu. K dispozicije bar, bazen, tanecni parket, detske hriste, rezervovana plaz,restaurace-pizzerie-bar na plazi. Camping Terrazzo sul Mare je...cestovni agentura MarinZastoupeni prednich cestovnich kancelari z celeCR. Prodej zajezdu do celeho sveta. Prodej vstupenek, jizdenek,letenek a cestovniho pojisteni do zahranici. Kazdodenni lastmoment.Cestovni agentura NellyNabidka poznavacich cest do ciziny i po nasivlasti, dale pak pobytove zajezdy do zahranici - Italie,Chorvatska, Spanelska a Slovenske republiky - to vse projednotlivce i kolektivy. Pro kolektivni zajezdy muzeme podlepozadavku upravit program, termin i trasu zajezdu. Dale mabizimetake ...Cestovni agentura Nova DomusIncomingova cestovni agentura se zamerenim naJindrichohradecko a Ceskou Kanadu. Sluzby na miru projednotlivce i kolektivy.Cestovniagentura Palmaautorizovany prodejce vice nez 50-ti CK, lastmoment,... Pobocka: Hyblova 74, 560 02 Ceska Trebova Cestovni agentura Pretty tourNase agentura prodava pobytove, poznavaci isportovni zajezdy do celeho sveta. Zajistujeme i dalsi sluzbycestovniho ruchu - individ. pobyty, dopravu busem, letecky,lodni trajekty atd. Na nasich strankach najdete vzdy aktualninabidku zajezdu typu Last minute ! Vyplnenim a odeslanimformularu ...Cestovni kancelar Gaben,s.r.o.Cestovni ruchCKAmazoniaLast minute dovolena Recko, Kreta, Rhodos,Zakhyntos, Kos, Egypt, Hurghada, Sharm, Taba, Marsa, Tunis,Djerba, Bulharsko, Madeira, Spanelsko, Mallorka, Kypr, Exotickadovolena, Thajsko, Maledivy, Sri Lanka, Dominikanska Republika,Bali, JAR, golf. CorporesanoSpecializace ITALIE, SVYCARSKO - ubytovaci a jinesluzby cestovniho ruchu pro ceske turisty. REPUBBLICA CECA -alloggio per i turisti italiani e svizzeri, hotel, appartamenti,case private.Interprete ceco italiano, ceco inglese.RISPONSABILE VERA TEL.00420 604 44 13 58CUPTOUR bus,s.r.o.Vnitrostatni a mezinarodni autobusova doprava.Pravidelna linka Pribram Praha. Pronajem: autobusy Karosa 45-51mist (skibox), zahranicni autobusy 51-54 mist (EUROI.-II.-III.). Pro skoly a mladeznicke sportovni oddilyposkytujeme slevy. Cestovni agentura: skolni zajezdy,individualni cesty. D.E.A.W.S.Centrum - Kral PetrSportovni agentura zamerena na poradanipotapecskych vyprav a expedic.Prodej sportovniho vybaveni kvode. Prodej zajezdu od dalsich CK vcetne zajisteni letenek apojisteni i na individualni cesty. DIPLOMAT Consulting s.r.o.DIPLOMAT Consulting s.r.o. vizovy servis:zajisteni viz do Ruska, Ukrajiny, Beloruska a Kazachstanu.Pozvani, turisticka viza, sluzebni, vicevstupni, dlouhodoba,expresni a jine cestovni doklady. Zajezdy do Ruska a Ukrajiny.DovolenaPraha.CZProdej zajezdu od renomovanych cestovnichkancelari, last-minute zajezdy. Poradensky servis s vyberemnejvyhodnejsi dovolene, osobni pece o klienta.Agentura Eva schopna pokryt jakoukoliv poptavku voblasti cestovniho ruchu. Spolupracuje pouze s pojistenymicestovkami.EVENtourCestovni agentura - obchodni zastupce aautorizovany prodejce nejvyznamnejsich, renomovanych apojistenych cestovnich spolecnosti na ceskem trhu. Napr: Atis,Alex,Alexandria,Bulgaria,INEX,BlueStyle,EXIMtours,CEDOK,ESO, Fischer,FIROtour,DETUR,Mayer,I'Mtraveling,SUNNYdays,Ulysses,VTT,Snail,...Fantasticocestovni agenturaDovolena v tuzemsku i zahranici. Indoorove aoutdoorove akce spojene s atraktivnim sportovnim programem. Vodaa vodacke akce, rafting, turistika, cykloturistika,horolezectvi, windsurfing, in-line, lyzovani, snowboarding.FRA-TOURNa trhu cestovniho ruchu pusobime jiz od roku1992. Dosud jsme zorganizovali desitky zajezdu do mnoha zemiEvropy. Zabyvali jsme se zejmena poznavacimi zajezdy dle pranizakazniku a dale pak poradanim lyzarskych zajezdu do Italie aRakouska. Od roku 2001 jsme se stali cestovni agenturou. Hlavni...GeorgiMinkov StojanovCestovni agentura nabizi pobytove zajezdy doBulharska.Letecky,autobusem,vlastni dopravou.V nabidce je izakladni vyuka potapeni.HAPPY DIVERSCestovni agentura zamerena na cesty za potapenim.Helena HlavackovaSpecializace na Italii - Palmova riviera, SanBenedetto del Tronto, Alba Adriatica. Pobyty vlastni dopravou.Dale jizni Italie, Chorvatsko, Cerna Hora, Recko, Bulharsko,Madarsko, Egypt, Tunisko, Turecko, exotika, tuzemske pobyty,poznavaci zajezdy.Holidayczech1Katalog ubytovani v CR, hotely, penziony, chaty,chalupy. Pro ubytovatele moznost inzerce.Hotel PROM, Hotel HARMONIEUbytovani v hotelich ve standardnim vybavenim***hotelu pro indivuduelni i skupinovou turistiku. Sluzby:restauracni a vinarenske se zamerenim na ceskou kuchyni. Ostatnisluzby a vyziti: sauna, bazen, whirlpool, fitness, masaze,solaria a bowling. Moznost rodinnych pobytu, skoleni ahromadnych ...Ing. Miroslav Michalak-CA BELLA TOURCestovni agentura: -zajezdy do zahranici-autokarove,letecke zajezdy, vlastni dopravou -letenky,viza.-tuzemske zajezdy Ing. Spurzajisteni a zprostredkovani sluzeb cestovnihoruchu, pruvodcovska cinnost, financni, ekonomicke a organizacniporadenstviINTERHOME,s. r. o. cestovni agenturaNejvetsi zprostredkovatel rekreacniho ubytovani vdomech a bytech (20000 objektu) v 15 zemich Evropy a na Floride,celorocne. Spanelsko, Portugalsko, Francie,Italie, Chorvatsko,Svycarsko,Nemecko,Ceska a Slov. republika, Madarsko, Polsko, Belgie,Irsko, V.Britanie, Florida. Rezervace 24 hod....JadrotourUbytovani v soukromych apartmanech u more naJadranu na chorvatskem pobrezi. Novalja, Omis, Istrie, Dalmacie,Makarska, Pag, Primosten, chorvatske ostrovy. Italie-Kalabrie.Jaroslav Novy - CA BEIER - KAPoznavaci zajezdy v ramci Evropy, pobytoverekreacni pobyty v CR, pobytove zajezdy k mori.JENDA - cestovni agenturaAutobusova preprava osob a jizdnich kol -Rumunsko, Rakousko, Italie,navaznost na Recko, Slovinsko,Korsiku a Sardinii.Karel Wagner - Cestovni agentura WAktivity pro zdravi: rekondicni a ozdravne pobytyna Termalnim koupalisti Vadas - Sturovo (nejvetsi rekreacnicentrum jizniho Slovenska), cviceni ve vode i na suchu,tguristika, cykloturistika, bazeny s uzasne cistou a staleteplou termalni vodou k dispozici kazdy den.Katerina Svobodova - CA PraguewalkerProfessional tour guide and translating services,accommodation, trips - Pruvodcovske, jazykove a prekladatelskesluzbyKONTIKI.CZ- Vl.FaltejsekProdej pobytovych a poznavacichzajezdu,lazenskych pobytu, letenek do celeho sveta. Prodejdalnicnich znamek-Rakousko, pruvodcu a map Marco Polo, Freytagaj. Kompletni nabidka pojisteni Allianz a cestovniho pojisteniCeske podnikatelske pojistovnyKrila-WingsCZ s.r.o.Spolecnost Krila-Wings CZ s.r.o. se zabyvapronajmem namornich plachetnic a motorovych clunu v Chorvatsku.Mame pro Vas k dispozici pres dvacet charterovych lodi po celyrok. Zajistujeme take zazimovani lodi na hlidanem zimovisti.Dale nabizime prodej motorovych clunu Galeb, ktere vyrabime ...K-serviceSpecializace na Chorvatsko apartmany, hotely,vily, lode-cele chorvatsko, vlastni karavany-Krk. Slovinskoleto-zima.KUNAKOs.r.o. - PROFITRAVEL.CZSiroka nabidka pobytovy, poznavacich zajezdu odrenomovanych CK. Denne aktualizovana nabidka LAST MINUTEzajezdu!!! EGYPT, TUNISKO, KYPR, RECKO, TURECKO, EXOTIKA a mnohodalsich zajimavych destinaci.LAGUNA CACestovni agentura - prodej zajezdu, map, globusu,autoatlasu, podlozek. Cukrarna - zakusky, pivo, limo, kava, caj,alkohol, poharyLenaPoznavaci zajezdy, ubytovani Francie, Svycarsko.Italie. pruvodcovska cinnost - Svycarsko, Francie, Benelux,Turecko.Prodej letenek, viza.Lenka CizovaNabizime zajimavosti o cestovani, at uz je toEvropa, Asie, Amerika ci Afrika. Zjistite, kdy a kde se konajinejkrasnejsi oslavy, svatky a slavnosti v duchu mistnich tradica zvyku. Lakaji Vas poznavaci zajezdy, dovolena u more, piscite,oblazkove nebo nudisticke plaze? Shanite ubytovani ...Matrix incoming, s.r.o.Cestovni agentura, zprostredkovani zajezdu ceskymCK, Last Minute, incoming do CR a SR (prijezdova turistika),ubytovani, stravovaci sluzby, kulturni a spolecenske akce,firemni akce, kongresova a incentivni turistika.Mensik Frantisekprovizni prodej zajezduMgr. Ladislava CsillagovaVedle klasic. sluzeb cest. ruchu - pruvodcovskacinnost, organizace skoleni a kurzu v regionu, realitni sluzbyvramci regionu.Mgr. Michal BeranProdej lyzarskeho vybaveni pro sjezdare i bezce,pro zacatecniky, pokrocile i zavodniky, poradenska sluzby,kompletace setu na miru, ve spolupraci s DDM HK -vedemelyzarskou skolu pro deti i pokrocile, organizace lyzarskychzajezdu v Cechach i Rakousku.Miluse Cyriusova - MC TRAVELCestovni agentura - prodejce cca 50-ti ceskychcestovnich kancelari.MIMA Marcela KopecnaCestovni agentura MIMA Marcela Kopecna - prodejpobytovych a poznavacich zajezdu v tuzemsku i v zahranici nazaklade smluv o obchodnim zastoupeni s vybranymi cestovnimikancelaremi pojistenymi proti upadku. Siroka nabidka exotickychzajezdu, vcetne lastminutovych nabidek denne aktualizovanych.Mima, cestovni agentura Sylva KopeckaProdej pobytovych i poznavacich zajezdu vturzemsku i v zahranici na zaklade smluv o obchodnim zastoupenis vybranymi asi 80 cestovnimi kancelaremi pojistenymi protiupadku. Nabidka tandemovych seskoku padakem v Tatrach neboChorvatsku - zajistuji Mistri sveta v seskoku padakem. Nabidka...MONOI,spol. s r.o.Individualni exoticke zajezdy. Golfove zajezdy,plavby na luxusnich lodich.MYWAY.CZMyway.cz - cesta k vasi dovolene On-linevyhledavac zajezdu do celeho sveta vcetne last-minute. Denneaktualizovana nabidka proverenych cestovnich kancelariNELTRAVEL - cestovni agenturaNEL TRAVEL pusobi jako TOUR OPERATOR pro Italii,Madarsko, Rakousko, CR a Slovensko.Zabyvame se prodejem,poradanim, organizaci a zprostredkovanim sluzeb a doplnku vcestovnim ruchu.Zejmena pro jednotlivce, skupiny, firmy, skoly akolektivy, jak v tuzemsku tak i v zahranici. Sestavujeme na ...OCEANPoznavaci a sportovne zamerene (lyzovani,turistika) zajezdy na miru podle prani zakazniku. Specializacena alpske zeme (Rakousko, Italie, Svycarsko, Nemecko) aSkandinavii. Pruvodcovske sluzby pro poznavaci zajezdy po celeEvrope se specializaci na Skandinavii (Norsko, Svedsko, Island).OCEANcestovni agenturaSiroka nabidka poznavacich a pobytovych zajezdu,dovolena na miru.odyssea,cestovni agenturaCestovni agentura, last minute, zajezdy k mori,na hory, za poznanim, sportem i exotikou, chaty a chalupy v CR,detske pobyty - skoly v prirode, lyzarske kurzy, rozsahlanabidka soustredena na jednom miste,OLIVIATRAVELDovolena - Chorvatsko a Cerna Hora - Istrie,Kvarner, Dalmacie. Specialista na Slovensko - Tatry, Raj, Fatra,termaly - Velky Meder, Podhajska, Sturovo, Besenova, Rajec.Bratislava. Madarsko - termalni lazne, Balaton, Budapest.Rekreace v CR - chaty, chalupy. Pobytove a relax vikendy.Dovolena v ...PMP - centrum s.r.o.Bruynzeel Sakura system Triple, potreby proprofesionalni vytvarniky,Cestovni agentura,autoprava-osobni do 5osob,nakladni do 1t (FordTransit),financni poradenstvi-stavebnisporeni (vcetbe uveru)Pojisteni vseho druhu,vedeni podvojnehoucetnictvi.Prague Top Tour, s.r.o.Cestovni agentura v Praze specializovana naokruzni jizdy, vyhlidkove plavby, vylety, autobusovou dopravu,pruvodcovske sluzby a ubytovani v Ceske RepubliceQtourProdej zajezdu a dovolene do celeho sveta odmnoha desitek vybranych CK. Vyber last minute.RNDr Viera Vecerova - PINKAPruvodcovske sluzby (clen Asociace pruvodcu CR) aturisticke vylety v oblasti Jeseniku. Zajistovani skolnichvyletu, exkurzi, odbornych exkurzi v oborech geologickych ved ahistorie hornictvi v CR, SR, PL. Ryzovani zlata (vyuka,souteze,). Prednasky. Vypracovani itineraru zajezdu, priprava...RTS,spol. s r.o.Ubytovaci sluzby ve vlastnim penzionu RELAX(vybavena studia a apartmany), zajistovani ubytovani ve Vranovenad Dyji a okoli. Zajistovani skolnich vyletu, firemnich akci itematickych akci ve Vranove nad dyji a na Znojemsku.Schurgerova M., cestovniagenturaSkolni vylety, exkurze, poznavaci zajezdy poPraze, ozdravne pobyty, poznavaci zajezdy pro skoly do zahraniciSKYSERVICE s.r.o.Nejvetsi firma (snazime se byt i nejlepsi) v CRzabyvajici se na plne profesionalni urovni temito cinostmi:provoz letiste Pribram, tandemove seskoky, Aff vycvik, sportovniseskoky, parasutismus, vyhlidkove lety, adrenalinove firemniakce. Sverte se do rukou profesionalu s mnohaletymi zkusenostmi.SLEZSKA CESTOVNI AGENTURAProdej zajezdu, ubytovani, letenek a dopravy.SPPraha s.r.o.SP Praha s.r.o. je specificky zamerena cestovniagentura poskytujici sluzby v oblasti pronajmu obytnychmotorovych lodi, k jejichz rizeni neni vyzadovano zadneopravneni ani zkousky. Doplnkovou cinnosti agentury jsoupronajmy turistickych slapacich drezin - cestovani Evropou postarych zrusenych ...SPORT-TURIST Mastera MiroslavDoprava od 2-74 osob (mikrobusy, autobusy),zajezdy (domaci trh, poznavaci, pobytove, prodlouzene vikendy,exotika)SUNNY-CA M. Dolezalovaprodejce cestovnich kancelari ATIS,EXIM-TOURS,HELLASTOUR,HOLIDAY-Brno,VICTORIA,NEV-DAMAa dalsi Jednodenni zajezdy na muzikaly, prodej vstupenek nakulturni predstaveni, koncerty a muzikaly - EXCALIBUR, BIDNICI,MISS SAIGON, CATS a dalsi. Jednodenni a vicedenni poznavacizajezdy po CR a do ...SUNRISE- Laura SvatonovaKompletni nabidka zajezdu do celeho sveta nejenna last minute, zajezdy na splatky, poznavaci zajezdy, expedice,zajezdy pro skupiny. Dale nabizime videosluzby - natoceni Vasichzivotnich udalosti ci prezentacniho videa.superEobchod.czNabidky zajezdu s online rezervaci.Suricatas.r.o.Nabizime velky vyber ubytovani nejen v Praze.Siroka nabidka hotelu, penzionu a apartmanu ve vsech cenovychrelacich.Stepanka KladnoSoustredili jsme nabidky zajezdu vice nez 700cestovnich kancelari. Garantujeme v plnem rozsahu stejne sluzbyi ceny, vcetne slev a nabidek na posledni chvili. U nas mate najednom miste vse, co je v Ceske republice v soucasne dobe kdispozici. Pokud nenajdete vhodnou nabidku u nas, tak ji ...TCKDRNEA VYSKOV - cestovni agenturacestovni agentura - provizni prodej pro cca 50ceskych a slovenskych CK. Jednodenni lyz. z. (Cesko, Slovensko,Rakousko), dvoudenni a vicedenni lyz.zajezdy (Cesko, Rakousko,Italie, Francie, Slovensko), cykloturisticke z., turisticke z.,zajezdy do termalu, poznavaci, pobytove, letecke zajezdy ....TOURVITORAZ s.r.o.Prodej zajezdu 40 nejvetsich ceskych CK.TourTrendPronajem chat a chalup v CR a SRTRAVEL CONSULTING s.r.o.Jsme mlada perspektivne se rozvijejici cestovniagentura. Nasi snahou je absolutne individualni pristup kpozadavkum klientu. Od sveho zalozeni v roce 2002 sespecializujeme na: - organizaci kongresu, konferenci a seminaru- pripravu a organizaci incentivnich programu - komplexni ...Turistik.czTURISTIK je informacnim turistickym serverem.Jeho ukolem je poskytovat informace a soucasne umoznit primynakup sluzeb.V klidu se tak muzete brouzdat po Ceske republice,nakupovat a nebo objednavat ubytovani ci dovolenou. A to pravetehdy, az na to budete mit naladu a cas a odkud budete chtit.UBYTOVANIvCHORVATSKU.cznejrozsahlejsi cesky internetovy katalogsoukromeho ubytovani v Chorvatsku s vice nez 500 objekty atisici apartmany a pokoji po celem Chorvatsku. ZARUCENENEJLEVNEJSI ubytovani s primymi kontakty na majitele a bezprovize cestovkam! V pripade jazykove bariery Vam prelozimeemaily bez ...