Windsurfing a Lipno

Windsurfing a Lipno   

windsurfing lipno
Mist v CR, kde se da jezdit krasne na windsurfingu je mnoho. Jednakpochopitelne vsechny prehrady : Orlik, Slapy, Vranov a dalsi, ale i na mnoharybnicich, kterych jsou v CR snad tisice.
Ja tedy jezdim jen na Lipne, protoze tam jsme tam meli chatu. Tu ale nasiprodali a tak musim na nejaky cas na windsurfing zapomenout ....
No skoda, ale co s tim .......
V kazdem pripade jsem nafotil par poslednich fotek a prkno musim prodat, protozeho nemam kde mit .........
Je to sance pro Vas, protoze to davam komplet a to velice levne ..... Komplet za10.000,-
Kdyz uvazite, kolik to nedavno stalo, tak musite uznat sami. Premyslel jsem, zebych to prodal po castech, protoze to bych za to mel o dost vic .... ,pak jsem si ale rekl, ze takto to bude mit nekdo pekne komplet, bezshaneni dalsich veci a navic, ze bude rad, ze to bude o dost levnejsi...... Taky to bude nejspis rychlejsi a to je vyhoda pro mne i pro Vas.......
Je to windsurfing, ktery je vhodny pro vsechny. Takovy rodinny tip. Neni to tedyrozhodne vhodne pro deti, ale jinak na tom mohou jezdit snad vsechny vekovekategorie. Da se na nem vytecne naucit i jezdit potom jiz jako pokrocily.
Do opravdu silneho vetru (jako treba bourky) uz ale vhodne neni ...........


Windsurfing je v tuto chvili tedy na Lipne v Cerne v Posumavi ve windsurfingcentru. Muzete ho vyzkouset. Dokonce myslim, ze tam je vlastne levnejsi. Kompletby Vas to melo vyjit na 8.800,-Kc . To je opravdu luxusni cena a to bez debat.


Tak prkno se uz prodalo a nekdo si na nem hezky uz jiste uziva ...... Byl todobry kup!