Zlato retizky

Zlato, stribro - retizky, nausnice, prstynky, naramky a dalsi sperky.   

Zlato, stribro - retizky, nausnice, prstynky, naramky a dalsi sperky
Tento web je vlastne pro vsechny. Nekdo si chce vydelat a nekdo chce jen pronekoho bezva darek. Neustale je mnoho prilezitosti, kdy muzete nekohopotesit. Svatky, narozeniny, Valentyn, vyroci, Vanoce, Silvestr a vsechnyostatni oslavy.  Nevim, co budete kupovat svym blizkym Vy, ale vim, jakje tezke kazdy rok vymyslet zase neco originalniho a navic jeste tolikalidem. Pamatujte, ze ale kolikrat zalezi daleko vic na tom jak ten darekzabalite, s jakou laskou ho davate, jak se pri tom tvarite atd.. Uplnenejdulezitejsi ale je to, jestli si vubec na nekoho vzpomenete. Pak uz jeskoro jedno, ze mu neco date. Kolikrat vetsi radost udelate, kdyz ten dareksami vyrobite ( i kdyz neni treba dokonaly). Zkratka a dobre zapomente nadrahe darky - jsou zbytecne. 


Na tomto webu se dozvite, jak velice levne poridit stribrni retizky anebo stribrne retizky, ktere jsou pozlacene. Jsou to retizky, prstynky,nausnice, nahrdelniky, zkratka sperky, ktere jsou k nerozeznani od pravehozlata. Budete prekvapeni, ze neco tak krasneho neni zlato. A k tomu je tojeste mnohem k nasi pokozce setrnejsi nez zlato ci stribro, protozetechnologie, ktera se na to pouziva je naprosto unikatni. Chcete-li tedy mitkrasne sperky, podivejte se na to. Budete mile prekvapeni.

Dela to jedna ceska firma SBS. Uz pro ne nedelam, ale myslim, ze maji faktparadni a velmi levne sperky.
Neverili by jste, kolik lidi to od nich nosi a tvrdi, ze jde o zlato. Normalniclovek a dokonce ani zlatnik rozdil nepozna.

Vypada to jako zlato. Vazi to jako zlato. Pri testech v lazni atd. se to chova jako zlato , ale ve skutecnosti se jedna o dokonale zpracovani a vyuziti poslednich fyzikalnich a chemickych objevu. Tato technologie je tak dokonala, ze ani po podrobnem prozkoumani pouhym okem neni mozne zjistit, ze se nejedna o prave zlato. Barva, zpracovani, vaha atd. nasich vyrobku je naprosto stejne jako u praveho retizku, naramku ci nausnic. Jen cena se vyrazne lisi. Retizky jsou v cenach od 305,-Kc do maximalne za 740,-Kc , naramky max. do 500,-Kc atd.. Zaruka na nase vyrobky je 2 roky. Nase vyrobky se neosoupou, coz dokazuje jiz 6-ti leta tradice. Dokonce pro mnoho lidi, kteri diky ruznym chemickym jevum nemohou nosit prave stribro ci zlato, je nas vyrobek zachranou. Nase retizky s nicim nereaguji, nezhnednou atd., proto je radi doporucujeme i ruznym alergikum. Vlastne by se dalo rici, ze nase vyrobky jsou kvalitnejsi nez zlato ci stribro. Ja dokonce nosim neustale dva retizky vedle sebe, abych zjistila jestli se odrou o sebe. Ale jsou stale stejne.